Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

luni, 11 iunie 2012

Narman-ca sa arati bine

  Cum se imbraca un barbat bine?Simplu.Trebuie sa tina cont de doua aspecte importante:culoare si echilibru.Iar la Nerman gasesti intotdeauna un echilibru perfect intre aceste doua aspecte.
  Cine si-a  propus ca anul acesta sa se ingrijeasca mai bine, dar nu stie exact cu ce sa inceapa pentru a-si schimba infatisarea? Exista un site , care ii ajuta din acest punct de vedere:NARMAN.
   In garderoba oricarui barbat ar trebui sa se regaseasca anumite piese vestimentare-cheie, care pot fi folosite cu diverse ocazii. Ai crede ca elementele esentiale din garderoba sunt blugii, tricourile, pantofii sport si camasile cu maneca scurta, dar nu este asa. Iata ce piese nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta niciodata:Un costum elegant,acesta este piesa de rezistenta,nu cred ca exista barbat care sa nu arate foarte fain intr-un costum.Mai ales ca acum ii putem impaca si pe cei mai sportivi,cu aplicatiile de la cot.

Stau si ma uit la eleganta acestui barbat imbracat in costum,ce frumos ii subliniaza corpul si ce aer de eleganta ii da,cu ajutorul frumoaselor linii.
Oricine poate recunoste purul adevar legat de eleganta barbatilor purtatori de costume elegante.
Asa ca barbati purtati costume!!!
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu