Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Cearcaneeeee

    Fiecare din noi a avut parte de cearcane la un moment dat.Cauza lor a fost aceiasi sau poate alta.Ele pot aparea din cauza oboselii cronice sau a stresului,poate din cauza orelor pierdute la tv sau calculator sau de ce nu din cauza viciilor precum fumatul sau a vreunei diete.
    Oricare ar fi cauza sunt inestetice si vrem sa scapam de ele.In primul rand un somn odihnitor,schimbarea stilului de viata si mancare sanatoasa!
   
     In cazul in care nu reusiti sa faceti acest lucru, puteti apela la tratamente naturiste care de multe ori sunt eficiente.

     Un remediu simplu pentru care puteti opta este aplicarea feliilor de cartofi pe pleoape, timp de 10-15 minute. Va spalati apoi cu apa calduta.

     Aplicati comprese reci cu infuzie din petale de trandafir. O lingura de petale uscate la 100 ml apa. Se folosesc trandafirii de dulceata.

     Si compresele cu infuzie de flori de tei reduc cearcanele. Se pun alternativ, comprese reci si calde. Se incepe cu compresele calde si se termina cu cele reci.

     La fel se procedeaza si cu ceaiul de albastrele. Plantele se pot gasi la orice magazin naturist. Se face o infuzie, apoi cand ceaiul e caldut se folosesc doua discuri demachiante pentru comprese.

    O metoda clasica de combatere a cearcanelor este "lingura din congelator". Puneti doua linguri din inox in congelator pentru jumatate de ora, apoi le scoateti si masati cearcanele cu partea bombata a lingurei.

     Si castravetele este eficient in tratarea cearcanelor. El este folosit inca din vechime in tratamentele cosmetice.

Sursa www.ziare.com

 Cu drag Elina!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu