Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

duminică, 15 ianuarie 2012

Review Manufactura

   In prezent folosesc samponul si gelul de dus pe baza de vin de la Manufaktura si m-am gandit sa va povestesc tuturor despre ele.Au la baza efectele benefice ale vinului din struguri utuliazt sub forma de ulei de struguri,vin si extracte obtinute din procesul de stoarcere a strugurilor.Acidul fructic continut in struguri are proprietati regenerante,hidratante si de intinerire.
  Samponul mi-a redat stralucirea parului si un parfum deosebit,iar gelul de dus este super,m-am indragostit pe loc de el.M-a atras foarte mult si designul sticlutelor care este inedit.Sa nu mai spun de cadou:pentru masaj capilar ...te face sa uiti de toate problemele.



  Gama de produse care previn si reduc celulita reprezinta o specialitate a produselor cosmetice pe baza de vin.Im plus sunt imbogatite cu extracte de rasina de mirt si radacina de menta,foarte eficiente impotriva celulitei.
  Cosmeticele cu VIN ofera urmatoarele produse:
Sapun peeling
Gel de dus
Ulei de baie
Sampon regenerant
Balsam de par
Balsam de buze
Crema de maini.

  Cosmeticele cu VIN anticelulita
Gel de dus
Untul de corp
Ulei de masaj.
   Manufaktura ne mai ofera si Cosmetice pe baza de bere,Sensibil si Aromaterapie,Cosmeticele Marea Moarta si Cosmeticele Carlsbad.Cu siguranta de voi incerca si va propun si voua sa o faceti!


Cu drag Elina!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu