Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

luni, 23 ianuarie 2012

Tendinte manichiura 2012

                                        












Ca si in moda, tendintele se schimba de la sezon la sezon si in materie de culoarea unghiilor. Afla chiar acum care sunt cele mai hot trenduri pentru acest an!
Anul acesta va fi, fara doar si poate, un an foarte funky. Daca in materie de moda vorbim mai ales de imprimeuri, cand vine vorba de manichiura, culorile intense vor fi cele care vor da tonul. De fapt, chiar si pe segmentul lacurilor de unghii putem spune ca imprimeurile sunt IN. Lacurile de unghii "shatter", care crapa in contact cu alte lacuri dau impresia unor imprimeuri foarte cool. Dar hai sa vedem care sunt principalele trei tendinte in materie de manichiura pentru 2012...
Blue nails, not blue mood Nuantele de albastru se numara printre tendinte in manichiura pentru acest an. De la turcoaz, la azuriu ori acvamarin, le poti purta pentru a-ti inveseli zilele mohorate ori pentru a da un plus de culoare unui outfit in culori inchise.
Explozie de culoare Culorile neon se bucura si ele de o mare revenire anul acesta. Alege-ti nuantele preferate - galben, portocaliu, roz, verde, albastru, mov - si joaca-te cu ele pe unghii, pana cand obtii combinatia ideala. Si da, in 2012 ai voie sa-ti colorezi unghiile in mai multe nuante. Cu cat mai colorate, cu atat mai funky!
O noutate pentru piata din Romania, lacurile de unghii "crackle" sau "shatter" sunt trendul anului in materie de manichiura. Joaca-te cu nuantele preferate si descopera stiluri noi de manichiura chiar la tine acasa, pentru un an plin de culoare! Dar nu uita sa ai la indemana si un lac de unghii negru, pentru a scoate in evidenta contrastele puternice. In plus, la fel ca si in moda, negrul nu se va demoda niciodata!

Sursa e-joy

Cu drag Elina!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu