Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Lush Fresh giveaway with Anicka Maya

Drept multumire ca i-ati ramas si anul acesta alaturi , Anicka Maya impreuna cu sponsorii acestui giveaway Lush.ro v-au pregatit trei premii frumoase, fiecare constand cate trei produse Lush:



   Vor fi trei castigatori care vor primi cate un pachet Lush fiecare. Pachetul contine:
- 1x Northern Lights Soap – sapun
Culorile stralucitoare ale acestui sapun reamintesc spectacolul de lumini din timpul fenomenului cunoscut sub numele de Aureola Boreala, de aceea intodeauna o sa primesti o bucata frumos colorata, indiferent cum este el taiat. Este un sapun vegan hidratant cu glicerina menita sa inmoaie pielea si cu un miros proaspat de padure datorita abundentei in ulei de chiparos.
- 1x Blackberry – sare de baie antistres
    Fructe asezonate cu esenta de tamaie. Poate suna ciudat, dar asteapta numai sa se dizolve. Despre uleiul de bergamota se spune ca indeparteaza depresia si te ajuta sa uiti de trecut. Foloseste aceasta sare cu efect instantaneu de "zambet" si activeaza-ti tot potentialul!
- 1x Ma Bar – spumant solid de baie pentru cu ciocolata
Bomboanele de ciocolata par apetisante inca de la prima privire. Daca atunci cand citesti aceste randuri gura iti lasa apa, ai nevoie de un Ma Bar. Este un amestec de pudra de cacao, portocale tonifiante, bergamota si o aroma delicioasa de caramel, de care nu te poti lipsi.

Reguli:
Intrati pe blogul Anikai Maya si aflati totul!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu