Welcome to my blog, hope you enjoy reading
RSS

joi, 26 ianuarie 2012

Coafuri cu impletituri pentru mirese

  In ziua cea mare,ziua in care noi suntem personajul principal al basmului vrem sa fim cat mai sclipitoare,mai altfel,mai deosebite,iar aici se include bineinteles si coafura.Unele mai deosebite ar fi si cele cu impletituri,sunt atat de cool .


coafura mireasa
Coafura de mireasa Talal Tabbara
Cele mai in voga coafuri pentru mireasa au fost si vor ramane, cu mici sau mai mari reinventari in fiecare an, clasicele cocuri. De la cele simple la cele complicate, de la severe pana la cele ravasite, cocurile au primit un plus masiv cand au fost acompaniate de impletituri.

Tipuri de coafuri cu impletituri

1. Cocul romantic
O solutie castigatoare care te va face sa te simti eleganta si sofisticata in acelasi timp. Din parul impletit, se poate realize un coc foarte romantic, in care poti sa adaugi ce accesorii vrei care se vor asorta cu tinuta. Te poti inspira de superbul coc pe care l-a avut Jessica Simpson, la un eveniment important.
coc impletit

2. Spicele elaborate sunt in tendinte pentru nunti – acestea pot fi romantice, casual,sofisticate, in functie de creativitatea miresei.





coafura mireasa
3. Cocul “cosul de nuiele” – Acest tip de coc este o coafura ce imbina suvitele pentru aranjarea unui coc la baza cefei. Este un coc mai simplu, dar extrem de elegant.
coc mireasa
Coc mireasa
4. Poti incerca un coc inedit numai din impletituri – Acesta este un coc casual, dar nu mai putin inventiv.
coc mireasa
Coc de mireasa
5. Cocul de balerina – Parul este impartit in doua parti egale, se fac doua cozi impletite si se rotesc pana cand se realizeaza un coc. Astfel, parul este strans lipit de cap si dat cu un produs de fixare.
coafuri mireasa





6. Coc si coronita
De pe ambele parti ale parului, iei doua suvite pe care le impletesti. Pe urma le pui ca o coronita pe deasupra capului fiecare in sens opus, iar cu parul ramas la spate faci un coc.
coafuri mireasa
Coafuri mireasa cu impletituri
7. Impletituri casual
Separa-ti parul printr-o carare pe mijloc si alege de o parte si cealalta a capului cate o suvita subtire de par de la baza fruntii. Impleteste suvitele, apoi leaga-le impreuna la spate. Cu restul de par ramas creeaza un coc aerisit la spate.
coafura
Coafura cu impletitura casual
8. Incearca un coc impletit inegal din zeci de suvite, intr-o structura extrem de minutioasa si sofisticata.


impletituri mireasa
9. Cocul intr-o parte
Daca vrei sa fii intr-adevar glam, opteaza pentru aceasta coafura si nu vei regret. Impleteste parul oblic pe o parte, ducand impletitura circular de la stanga la dreapta, intr-un coc de o eleganta sofisticata.
coc mireasa
Coc intr-o parte
10. Cosite impletite
Insira-te din propunerile designerilor si allege o coafura de mireasa in genul cositelor impletite la baza cefei, cu voalul inserat delicat printre impletituri.


coafuri mireasa   

   Ce iti poti dori mai mult?Sunt superbe!
   Tie care iti place?


  sursa mayra

  Cu drag Elina!

2 comentarii:

Mary_Lena spunea...

Mie cel mai mult imi place ultima coafura :Cosite impletite.

Unknown spunea...

este foarte dragut

Trimiteți un comentariu